查看: 12142|回復: 26
打印 上一主題 下一主題
收起左側

K SHoP深水步(奇玩店) 係咪黑店?(老手請help me)(+埋gamezone係咪好店)

我就買psp啦,我見到奇玩店d野超平,4gb卡套都係1740
想下星期買,但係有人話e間野係黑店,我超驚,點好,唔該!!!十e分感謝

單選投票, 共有 41 人參與投票
70.73% (29)
24.39% (10)
0.00% (0)
4.88% (2)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

um..... 我上網睇嫁咋, 有 d 網友打 blog , 佢話佢係 K shop 買左張 4GB card, 但點知原來係盜版, 我都有小小信佢講既野, 後尾又諗番一張 4gb card 邊有 200 幾蚊禁平丫.... 仲有一個 headphone 點只幾十蚊就有呀..... 好假 lor
不過我呀哥係 k shop 到買左 psp 幾個月, 而家都未壞......... 但我覺得佢部 psp 遲下會壞 lor...
我個人覺得 k shop 唔係太好.... 我而家都想去買 psp, 不過我選擇左去大公司到買囉, 雖然貴就貴 d, 但真係有保障好多.................... 買左最多咪拎去比人改機 lor..... 果 d 保護 psp 果 d 野咪去 k shop 果到買囉....... 夠平
不過我個人聽聞電豬店間店真係好黑店.... 你唔好去, 又貴又呃你錢
gamezone 我就唔知la........ <------------- 我都問緊.... 但呢間野好似無咩負面既評語, 我上左好耐網 search 過
不過你都要小心一下 d 人既回覆 la..... 你小心上一個叫 psp 既 forum........ 好多 k shop 電豬 gamezone 既工作人員係度狂推自己公司點好法嫁

回復

我可以同樓主講~ 間野非常信得過~~我就唔信樓上果件
回復

咁去邊買又平又好阿?
回復

呢間野幾好呀
之前去左買ndsl $1340
咩都包晒= =
冇死光點
上年11月買到而家都冇問題呀[[bao_11]]
唔係賣廣告-.-
只係講我買既心得
回復

不過我呀哥係 k shop 到買左 psp 幾個月, 而家都未壞......... 但我覺得佢部 psp 遲下會壞 lor...

你覺得遲d會壞-0-

我而家都想去買 psp, 不過我選擇左去大公司到買囉

你都選左去大公司買,開黎幫你呀哥部機問幾時壞?

gamezone 我就唔知la........ <------------- 我都問緊.... 但呢間野好似無咩負面既評語, 我上左好耐網 search 過

懷疑緊你係唔係果間店d人...
回復

奇講到明240個張4gb係代用卡
買左之後先鬧佢
無病呀ma;P

唔會 gamezone同奇基本上係識得
應該唔會=.=

回復

買左之後先鬧佢
無病呀ma;P

應該唔會=.=
回復

原帖由 大熊寶座 於 24-2-2008 11:36 發表
買左之後先鬧佢
無病呀ma;P

應該唔會=.=

姐係點? gamezone+奇,信得過?
回復

基本上你唔識又唔知價都係唔好買住-,-
冇話邊間可以信得過佢就唔昆你[[bao_27]]
回復