打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 都唔知點解一定叫不滅同魔塚打~

關閉 [複製鏈接]
[[bao_25]] 開e個po係想同d傻仔講我地不滅唔係你話打就打~就算人地打到黎我地都唔會驚~!!!
唔似你地d傻仔唔夠打就閃入安全區到吠~
同埋我出入真係好小心嫁^^長期隱身^^等你出黎丫嗎~你叫咩名咩ser嫁~等我見到你現身比你睇下丫嗎[[bao_06]]
回復 支持 反對

小朋友?你又知我幾歲??唔開ac點留言呀?唔想話你白痴都唔得=.=
如果打幾個字都可以攪倒事咁勁就好喇~~又或者你覺得我講完你又好嬲既 咁你應該 e q有問題
回復 支持 反對

[] 開e個po係想同d傻仔講我地不滅唔係你話打就打~就算人地打到黎我地都唔會驚~!!!
唔似你地d傻仔唔夠打就閃入安全區到吠~
同埋我出入真係好小心嫁^^長期隱身^^等你出黎丫嗎~你叫咩名咩ser嫁~等我見到你現身比你睇下 ...
瑩姐 發表於 11-6-2009 20:54

傻仔既係你地不滅...
我地唔夠打當然會走...點會似d傻仔仲企係度比人打死...
以為自己死係度會好型咩...?
你出入咁小心就睇路唔好仆x呀...
我個名好易記嫁喳...
叫做不滅收得皮...
個名用黎形容依家既不滅真係幾貼切嫁...
得閑add下我...
等你唔夠人打都確保自己唔好入安全區...
費事你地不滅又會比人話安全狗啦...
我教下你點樣搵方法避開人地追殺喇啵...
回復 支持 反對

不滅 d人刀幾勁  要十幾廿個人打先打得死  你地5好睇不滅5起  仲有咪睇我地趙ser5起  本人係蜀國人  好憎不滅
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

不滅依家D人係幾勁......
不過合左ser之後就[[onion_57]][[onion_57]]
回復 支持 反對

你個b乜春kai子,我冇比不滅打囉!純粹係睇不滅唔順眼喎...
(成團人殺得幾個人)呢個係用黎做比喻...
直接d係話你地不滅廢呀(同魔塚比)...明唔明呀...?
ttttttttte 發表於 11-6-2009 17:51

我地同魔塚比 就算真係廢 又如何??
需要你呢個局外人做評價??
勁過你就已經好滿足啦
回復 支持 反對

57# 霸天[/
我地係有言論自由嫁,不滅狗
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

風雲決, 我都係著平民裝架咋, 仲要唔識pk, 不過你夠做咪埋黎囉.
回復 支持 反對