打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 各位覺得有邊d係有潛質嘅新人??

卍銀狼卍話自己係有潛質嘅新人??
笑大人把口
同我打番場
我65lv

tim9051311 發表於 10-8-2009 21:57
又唔好咁講......[[onion_41]]
回復 支持 反對

既然有師兄整左個勁人榜咁不如我地討論下有d咩有潛質做勁人...但係又低lv/唔出名嘅玩家ar.....

我有幾個心水:愛爾剎
                   璟o0
                   傲雲軒
                   影千戶

各位覺得仲有 ...
matoi 發表於 9-8-2009 17:18

樓主係話 "低lv/唔出名嘅玩家" 有d咩有潛質做勁人, 我認為應該係70lv以下揀比較適合,
咁樓主ge心水, 我估都已經超晒班!
我見識淺, 我覺得~火~65lv都幾有潛質, 用爪依家職業排前一二, 單p勁唔使講, 睇過佢
post上樂古同人pk的相, 嬴過咁多高lv過自已ge人, 真係好屈強 [[onion_10]]

大家都可以推一推你ge心水上黎, 不喜勿插
回復 支持 反對

我係廢爪
副鉤幾好用
流血流血流血[[onion_65]]
回復 支持 反對

爪好好用丫

殺左人好易走佬.......

好多技能幫手逃........
回復 支持 反對

我合苻晒條件@@
78lv 冇人識@@有技術xD
不過5會用錢尼打機0.0"
回復 支持 反對

我合苻晒條件@@
78lv 冇人識@@有技術xD
不過5會用錢尼打機0.0"
§◢sIu乂野◣ 發表於 11-8-2009 18:36
冇人識.....[[onion_04]]
回復 支持 反對

冇人識.....[[onion_04]]
傻爪小優~ 發表於 11-8-2009 23:21

邊個識我wo/____\
我leD豆腐裝/.\
出城比人秒ge a_a"xD
回復 支持 反對

樓主係話 "低lv/唔出名嘅玩家" 有d咩有潛質做勁人, 我認為應該係70lv以下揀比較適合,
咁樓主ge心水, 我估都已經超晒班!
我見識淺, 我覺得~火~65lv都幾有潛質, 用爪依家職業排前一二, 單p勁唔使講, 睇過佢
post上樂 ...
赤璧老漢 發表於 11-8-2009 12:36

條 ~火~佢會勁....有潛質....15秒內都打得死佢啦 唔好咁串都系....我未輸過同佢打~ 打贏自己高LV有幾難~我都成日贏啦我唔POST嫁ma 我冇d人咁賤~同人打10場~贏得1場就post 呢句我系幫我朋友AV講~試問佢金人~D裝仲好勁...會輸俾你條垃圾 咪講笑...佢用爪勁? 用爪D人不嬲勁...~火~都唔識用爪既....歡呢個人先叫勁爪...橙都系...其他因為我唔識...唔多討論其他人用爪.....  你話佢單P勁呢句野我想死
回復 支持 反對

條 ~火~佢會勁....有潛質....15秒內都打得死佢啦 唔好咁串都系....我未輸過同佢打~ 打贏自己高LV有幾難~我都成日贏啦我唔POST嫁ma 我冇d人咁賤~同人打10場~贏得1場就post 呢句我系幫我朋友AV講~試問佢金人~D裝仲好 ...
兜DovE 發表於 12-8-2009 10:34
令仔你講左唔小人既心聲出泥
回復 支持 反對

愛爾剎你係得既
之前你轉爪同我打
你用七階爪都輸
我沒勝過......
[[onion_43]]
吾係話你廢
但係人有D口德好
回復 支持 反對