打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 分享下弓手技能組合(小弟其實廢的

花瓣之舞打PVP勁有用-.-屈到人走左場- .- 依+3WIN 3 LOSE
回復 支持 反對

仲差1lv呀!!! 聽日先玩得= =
add fd 嗎? 其實點add fd 呢? 咩都唔知..囧
如果你唔介意既話...我pm我個名比你add..
唔知你平時幾時玩呢? 有望聽日見到你..
------------------------------
係bo....弓手無限combo 得唔得? 你有無試過?
回復 支持 反對

未試- -   無問題- -你唔介意我廢既話- -
平時都4點 5點 6點 7點 8點 9點 10點 11點咁啦
不過都就黎考試- -
弓手無限COMBO呢...我就未試- .-打緊PVP- -  放腳去踢就唔會比人斬到隻狗咁=]
正係靠花瓣之舞再+其他普攻都屈到好多人- .-  前提係要放花瓣放得準- -
回復 支持 反對

哈!..我仲有3日考完..差0.4%就15lv. lu!
send左名比你啦! 有望聽日有機會1齊玩下
回復 支持 反對

其實簡單可以咁,前前z,zzz,花,前前z,xx,花(距離問題,因為射箭會移後),前前z.........
只要唔打倒人就可以,雖然我玩艾索德,但依家修弓,9lv咋- -
回復 支持 反對

雖然我無試過...我係我覺得不停咁重覆招野無限連好悶- -
諗1d多原化既combo 都唔錯呀~
回復 支持 反對

看你想玩物理 或 者 魔法
= ="  雙修也可 (逃
回復 支持 反對

再簡單d都得= =
前前z  zzz(行前),zzz,zzz,zzz,zzz= =我用艾索俾人屈死- -
回復 支持 反對

係wo...有物理同魔法之分-.-
咁二轉邊隻係玩腳,邊隻係玩魔0.0?
回復 支持 反對

有新組合-0-
zzz花dashzzz上z dashzz..zzz穿箭....
之前都唔知zzz上z之後可以接dash z...上youtube睇翻黎@@
回復 支持 反對