打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 對守護的PVP心灰意冷

那你看到我是在埋怨甚麼嗎?
真的看到我埋怨的地方,你就不會再說我真的[只是在埋怨]

有趣呢,ZZZ第三腳 ...
神秘的冷燕 發表於 2010-9-1 03:55 PM

你唔好咁醒,我冇話ZZZ第三腳會miss係屬於技術問題
而係你對守護本身既設定,比你射箭可以回魔你玩哂啦,又貫通又回魔
講呢堆野不如諗下自己為乜轉狙弓仲好
回復 支持 反對

然後有其他技術性的問題,我也是不太懂呢
例如>>^ZX會不會算上擊倒值之類的
回復 支持 反對

例如>>^ZX會不會算上擊倒值之類的 ...
神秘的冷燕 發表於 2010-9-1 11:18 PM

呢D野冇人知,大家PVP都係憑直覺
回復 支持 反對

這些凌亂的心得是非常足夠了,就是想看到這類有整理過的心得
因為我自己也不知道該問些甚麼,倒不如找人把所 ...
神秘的冷燕 發表於 1-9-2010 22:37

因為....很多人都懶打字吧...Orz

又不是的,和不認識的人一隊可以有更多的經驗
親友團不是不好....和親友團夾開
之後同番其他人part 可能夾唔埋的...

有番自己一套打法就得....親友團有親友團打法...
part 其他的有數套打法....

後補一句....

當然啦....裝備相差大...又是一個問題-,-~

例如>>^ZX會不會算上擊倒值之類的 ...
神秘的冷燕 發表於 1-9-2010 23:18

由於沒有減小擊倒值的藍技...
所以一般來說都是10hit 倒地
飛踢down 值是2/10 .....(好像是的~~通常飛踢5腳就倒地
>>^zx 那個判定不清楚啦~~
回復 支持 反對

支持....十卜
回復 支持 反對