打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 應廢除有名無實之天龍版主職位:恆-

關閉 [複製鏈接]
當初開始做版主都冇咩問題
但近期見佢回人帖好無禮貌
但竟然係4個版既版主 1個區既區版
佢都算係天龍八部+ ...
刺客先生 發表於 29-10-2010 19:58

你已壞了
回復

會員,版主可提出意見/問題

我的意見是可關題、僅此而已。
恆- 發表於 29-10-2010 19:16

你當然可以提出意見同問題 去問申請者 問到佢無法回答 等人覺佢無能都得!
但你提議關帖呢個意見 就十分有問題了!
你唔同意佢自白寫得太短...寫得唔好...唔等同於其他人唔支持佢!
一關帖 就等同抽起了別人的申請表...若果他的表白是無能 佢的帖同佢申請自然會沈...
請看清楚申請版主的基本要求 人家達到基本要求 就能申請 點到你要求關帖!!!?
重有...你要知道你自已身份 你本身是版主 你一要求關帖 可能引導了其他幾古高層表態

我再三比喻多次
一間公司 要請一個高層職位 假設係 經理
而你自已同時又是呢個職位 你一見人申請經理一職 就抽起別人的信 咁你都覺無問題?

同時 我亦十分唔同意樓主去廢一個版主 而自已申請同職...
你申請一個版主職位的論點 應該係你會點做好呢份工 而不是數別人不是來支持自已做呢份工 樓主應分清楚 廢版主 同你申請做版主 是兩件事
回復

於下文有書明。
恆- 發表於 29-10-2010 19:22

別人自覺好用心去寫信申請版主一職 我想問問大家
咩情況先會比人關帖?
講粗口? 引起駡戰? 灌水? 觸犯各版版規? 呃post?

http://www4.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3288986&extra=page%3D1
我睇唔到樓主犯過咩 而被人關帖的理由!
樓主做了邊一種? 而引至要關帖呢?
回復

您的加入申請已發出,請等待發起者的審批
回復

我認為我沒有必要自辨

再多自辨只會被樓主強行曲解為歪理

唯樓主在申請失敗後仍懷恨在心、實屬少見。

敝 ...
恆- 發表於 29-10-2010 16:09

我亦都好同意你起首數行所言,再多自辨只會被你強行曲解為歪理.
我認為..我不需再跟你多說甚麼。
只係想講多小小,以我既風格如果真係好似你所講"懷恨在心"既話.......無錯既我當然一定會力爭到底,言詞絕不留情.
早已說,樂點與積分是什麼,能吃嗎?扣光了便由它吧,我一向不也是活得很好嗎,遊走消遙各大論壇隨心隨筆 哈哈!
有錯既,通俗的講.低頭沉思改進閃埋一便啦,何需懷恨在心? 哈哈哈!
明眼之看倌與參加者早已明白本人開帖原因為何,有疑問亦已提問講解如此這般.同樣地,又何需放在心上呢! 哈哈哈哈!
只係鑑於已免為回應閣下之猜度而使此篇主題原意被偏離騎劫.
以上已是本人於此篇對閣下之猜度首回亦是最後一回.

剛從國內某網點找著精句,特此轉帖獻給閣下與眾版友:

曾因天龍多傲骨 至今提筆楢費思
安得天龍三百萬 為君談笑淨胡沙
回復

你已壞了
aaq1234 發表於 29-10-2010 20:04

壞D咩?
回復

壞D咩?
刺客先生 發表於 29-10-2010 20:46

唔係你,係佢
回復

別人自覺好用心去寫信申請版主一職 我想問問大家
咩情況先會比人關帖?
講粗口? 引起駡戰? 灌水? 觸犯各 ...
chingccs 發表於 29-10-2010 20:24

好野,支持你
回復

你當然可以提出意見同問題 去問申請者 問到佢無法回答 等人覺佢無能都得!
但你提議關帖呢個意見 就十分有 ...
chingccs 發表於 29-10-2010 20:15

@v@我無申請天龍版呢,只係早個零月前(好似係)離開左天龍一段時間去左玩"夢之x道"想搵的料咪去左夢x版到睇點知一入到去就見到好多x掛,色情等等廣告.
就想申請做該版嘗試一下 @@就係咁樣
回復

其實各位申請人已經好好彩
我上次申請就1日內關帖= =
回復