打印 上一主題 下一主題
收起左側

【雙週辯論】《新團隊死鬥,是否以玩家角度出發》

關閉 [複製鏈接]
之前個雷達好用好多
e家唔習慣
回復

否,得果3枝比你
回復

團死得3把槍用,雷達睇唔到遠既人,超煩
回復

由此可見新的優化只會做成對玩家的不方便

先由更新了的雷達說起:

新的雷達底圖的確是相當不錯,但也太過漠視了最原本的風味.

最初的雷達是以十字為中心點,新的雷達完全令到玩家沒有方向感.

分不出隊員的方向在那.

又在說一下地圖人數上限下降問題,這個問題不用多說吧.

人數上限下降完全跟團隊死鬥是造成一個正比.

這個模式叫做團隊死鬥,人數上限下降,何來團隊?

又說一下背包系統購槍這個極大問題,在埸裏只可以選擇三枝槍械出戰.

由一開始五枝的槍械改做成三枝是一個相當令玩家反感的更新.

三枝是可以,可以接受的,但是在進埸入就基本上不可以選擇其他槍械.

這你叫我買槍組有啥用啊?

總結:

真是各花入各眼...復仇系統和擊殺資訊的確做的不錯.

可是這好有啥用啊?

這次的大更新 = 令玩家反感的更新

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
鴻- + 20

查看全部評分

回復

所有多人玩既屍埸圖全部冇曬
搞到我地冇得係團死度自己一個練上位
所以要求回服之前既團死
加上槍組果度由6把變做3把
d炸雞有3揀1 勁冇引

強烈要求回服之前既團死
回復

否!!!!!
1.雷達更新到CS-S版-呢個雷達睇唔到全場 睇唔到上下 同令我地唔慣
2.用3個槍組買槍-得個3把槍 玩都玩到悶啦 仲要只得第1次先有得改個槍組
3.10秒番生(版主無講既)-重生慢好多 多左果幾秒都唔知做咩好
4.減去團死地圖-搞到果D場無得再玩團死 黑橙真係好得閒無聊搞呢D野 好心搞外掛啦
5.減去團死某D場既人數-同上 真係好鬼得閒囉個黑橙
6.復仇同死左有擊殺資訊表-呢個我覺得OK 不過搞唔搞都無所謂 又係同上好得閒
7.手雷得1個-好大問題 無啦啦無左D手雷搞到唔慣

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
鴻- + 10

查看全部評分

回復

只可以選SET個3個~SO BAD
回復

係出新團死之前,開左3&5倍抽金槍
抽左咁多槍,要我地恨心揀3把槍入去團死玩
仲要冇左經典地圖(D2,ASS)
雷達同ctm所講,係CSS的,都係抄
e家團死場起碼少左8成
回復

雷達個度我覺得冇咩所謂
不過有得比玩家選擇就最好

槍組個度我無意見
我用黎用去都係m4配夜鷹 ...
skw1014 發表於 8-12-2010 21:48

你中意,唔表代我地中意
回復

點解你地話3技槍唔夠用呢,你自問你平時一場會用幾枝槍,就算你地一場要換6技槍,禁唔係增加左個挑戰性咩,你地只能有3個武器套裝,你又要因應唔同場地,唔同戰略,唔同情況,去用唔同既槍.至於雷達,你首先你話睇唔到遠隊友,比你睇到又點姐,佢死左,你去佢果到呀,做埋陪葬呀,就算佢未死要幫手,你識講起遠地方,你行到去一係自己友死哂,一係自己友殺哂.你去佢到仲衰自己失左位,比人放/解c4,所以你話睇唔到隊友係無理
回復