打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 南ser之自稱唔殺和平幫的世外情源

關閉 [複製鏈接]
講咁多野,宣人嘅理由就係  一個唔乖全幫清  嘛
愛殺紫茹曾經嘅心情
見到都好笑~~ ...
fongkapan 發表於 27-8-2013 00:27

傻豬黎既 對家宣人既理由都好好Ga:一個唔乖唔只清你全幫 重清埋你一家大細 (夫妻/結拜/師弟 *和平的*)#3
回復 支持 反對

傻豬黎既 對家宣人既理由都好好Ga:一個唔乖唔只清你全幫 重清埋你一家大細 (夫妻/結拜/師弟 ...
poiuyasd 發表於 27-8-2013 01:50

我敢講對面天龍王者果班都係咁  完.
回復 支持 反對

我敢講對面天龍王者果班都係咁  完.
TheSpeed 發表於 27-8-2013 12:19

咁人地係咁 唔代表你地都要係咁嫁嘛
純粹個人意見
回復 支持 反對

算吧啦 佢地開頭講到自己同亂世帝國有幾唔同 咪又係一樣
天下烏鴉一樣黑, 特別隻極炫冰仲要係出身於【盟】,仲講到自己真係好似正義之師咁
係啊, 係有道理去殺人,但D道理全部都係你地勉強作黎出同接受到囉
我自己本身都係一年半前既【盟】人,之後放佐AC都無玩成年半,咁有班舊朋友係帝國有乜出奇, 你隻極炫冰唔識淘氣亮? 近排靠個FD搭線幫手收佐隻帝國既AC,收黎都係諗住刷下副本,咁我去和平幫又無幫手睇位又無幫手打架, 你地D喇叭難睇到,我都得個睇字無幫口,  淨係同個FD 一齊掛野外, 咁都要俾隻火武打
同佢講我轉佐手, 又話我扮轉手入和平, 真係對住個MON講, 你條友仔係咪弱智, 同你解釋一兩句就已經成日淨係識得打個「心中有數」出黎, 心諗你係咪放暑假無補課唔識其他詞彙, 跟住都廢事同你解釋
佢地講到自己好有計謀咁, 成日係樂古想幫原本既4鬼盟洗底?? 扮晒無辜,好正義,好有同理心,咩淨係殺D係帝國出黎既人, 仲有好多和平幫升緊90場, 我屁, 將D責任推晒俾將邪到, 唔體驗下都真係信你同以為你好有計謀咁, 唔係以為自己韓信再生啊? 原本都對你地盟有好感, 事關未發生隻火武弱智事件前, 都覺得你地無帝國盟咁差,都支持下你地,甚至暪住D FD對住個MON幫你地打氣, 丫, 點知原來天下既屎都係臭既
回復 支持 反對

同埋自作聰明先, 唔洗入位話我特登開隻新AC留言
事關收到風話你電腦好叻, 我怕你起我底(呢個真心說話黎)
回復 支持 反對

小愛?   左手轉右手..唔好喺度扮曬和平使者
回復 支持 反對

個ac放都未放就話轉手.你都on鳩鳩中要同對家升.你穩鬼信啊?你唔好當個個都on鳩先得嫁...你估個個都同你一樣甘q弱智? 唔好傻啦你小愛.

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
蘭鈴 -3 粗口

查看全部評分

回復 支持 反對

無扮和平使者, 我既和平定義就係事不關己己不勞心,我理你地兩個盟打到拆天, 總之我淨係升LV刷副本嫁姐
AC係轉佐手, 玩既人亦唔同佐
咁叫左手轉右手? 用你既智慧理解我個立場啦
原本收既時候都預佐係有手尾跟, 不過睇完之前幾張貼, 又覺得又好似好講道理咁喎, 想試下啦, 點知結果又係令人失望 所以都忍唔住上黎踢爆你地, 唔想其他人真係誤解你地係受害者囉
回復 支持 反對

註冊日期: 27-8-2013
淨係呢個我已經唔想睇你講乜廢話  小愛冇轉過手就算轉左我本人都追殺   
何況琴日仲係汗血幫手打交? 駛唔駛我又比相你
轉手講聲都冇 來自邊度又無人知  
加上有邊個唔知依家小愛係大陸逍開到?  用黎拍片嘛
回復 支持 反對

唔係幫自己盟洗底  係根本你地唱既野我地盟冇興趣SO你地   隨你地點講
要羸就隨便..自己拎個金牌走  無人想同你地盟掙   無須要搞咁多小作
回復 支持 反對