打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 慕容山莊SER=CHEAP SER?

我糸無名小子 我講返以前月下單野 當時 惡人同月下 屬於 慕容ser入面內哄的 本身惡鬼唔插手呢件事 點解之後 ...
wah2oo1 發表於 23-7-2014 05:00

唔好搞笑啦無名小子. 個陣係你地踢哂我地出族 我地先殺槍王咖咋 搞清楚D先好WO
回復 支持 反對

當初惡鬼 想收返你地入黎 叫北ser唔好插手 唔信可以問開呢個貼 版主
回復 支持 反對

呢d野 冇得吹水全個族都知
回復 支持 反對

真係香港地震都關特首事,北SER有人寸你都入惡鬼數,睇你D對話好明顯係龍頭大佬個人操守問題,人地惡鬼堂堂族長都認喺龍頭唔啱,話代佢向你道歉,你仲想點?
回復 支持 反對

當初惡鬼 想收返你地入黎 叫北ser唔好插手 唔信可以問開呢個貼 版主
wah2oo1 發表於 23-7-2014 09:42

姐係你都知係你地踢我地出族先咖啦?殺人係踢左出族後既事. 都踢左我地成個幫出族仲唔夠明白咩意思?你自己當初係族頻點講我有圖呀 洗唔洗搵番比你睇?踢完我地出族我地殺人又唔得?跟著又要扮好心話本身想收番我地但係因為我地殺左槍霸王所以係我地錯在先?哈哈
講真 邊個岩邊個錯大家心照啦 口口聲聲講新ser既事 惡鬼當時點樣做 點樣偏幫 大家都有目共睹.
回復 支持 反對

回復 14# yo~yo

有得代道歉?惡鬼有錯?
個本人把個咁臭串 鬧完人惡鬼道歉就無事?
佢本人唔識道歉?你係不滅人?
如果係既早d講 我走去問候惡鬼 叫人代我道歉都得啦
條數唔係咁計架大佬
回復 支持 反對

我糸無名小子 我講返以前月下單野 當時 惡人同月下 屬於 慕容ser入面內哄的 本身惡鬼唔插手呢件事 點解之後 ...
wah2oo1 發表於 23-7-2014 05:00

收皮啦19仔:lol:
回復 支持 反對

回復  wah2oo1

又糸槍狗累事 槍狗呢家輸到柒下柒下咁 原來仲搞到月下比人踢走 ...
200863 發表於 23-7-2014 05:07

想玩野就開新post,唔好喺人地個post度攪事
回復 支持 反對

回復  yalp88

惡鬼最大粒又係北ser人 唔搵佢傾我就真係諗唔到搵who傾
果個符號撩交打 咁 ...
milovelky 發表於 23-7-2014 06:26

你咁既post都夠膽post上黎,唔覺你係咁細膽囉
回復 支持 反對

回復 15# SZEYU`

你地比人踢左之後,大家都冇諗住打你地既,大家都想睇吓同你地傾唔傾得掂,
嗰日我出水月,都冇郁過就比你地打死,當時你地對敵既決心,我地都已經接收到。
回復 支持 反對